Over Mij

Wie ben ik?

Welkom bij Hemels Zoet, dé bakkerij aan huis in Roermond-Vrijveld.

Ik ben Claudia, de eigenaar van deze bakkerij. Naast mijn man, kinderen en kleinkinderen heb ik een ontzettende grote liefde voor bakken. Het maken van allerlei zoete zaligheden is door de jaren heen zo uit de hand gelopen, dat ik in 2013 ben gestart met mijn eigen bakkerij.

Dit is de plek waar ik kan bakken, proeven en vooral jou blij kan maken met mijn bakkunst. Dit is echter ook de plek waar ik mijn creativiteit kan loslaten. Geen idee is mij te gek en geen wens is mij vreemd. Ik blijf mezelf uitdagen en nieuwe smaken en creaties ontdekken, maar mijn grootste geluk zit in de geur van alles wat ik maak zodra het de oven uitkomt.

De bakkerij!

De bakkerij was bij de start in 2013 niet veel groter dan 10m². Na 2 jaar bleek dit onhoudbaar door de toename van het aantal klanten. Nu 2 verbouwingen verder zitten we op 28m² werkoppervlak met 2 ovens en een hoop ijskasten en bakkerijmachines om al mijn klanten op tijd te kunnen bedienen. Ik hoop je snel eens te ontmoeten in mijn bakkerij.