Gastenboek

Helemaal tevreden over onze taarten?

Laat een leuk berichtje achter, wij vinden het altijd fijn om te horen of een taart naar wens is geweest. 
Tevens is het leuk voor nieuwe klanten om te lezen wat jullie er van vonden. 
Natuurlijk kun je ook een berichtje op Google achterlaten d.m.v. een review.
Ben je niet geheel tevreden geweest, ook dit kan wel eens voorkomen als we custom made taarten maken, laat ons gerust je opbouwende kritiek horen, zodat wij hier iets mee kunnen doen.

8 gedachten over “Gastenboek v2”

  1. Mijn gasten en ik hebben genoten van de overheerlijk vlaaien van Hemels Zoet.
    Wat waren ze lekker
    Cladia bedankt!

  2. Sharon Van Den Boom

    Voor mijn dochters derde verjaardag een ijshoorntjes taart en cakepops in de vorm van ijsjes laten maken. Het zag er fantastische uit en smaakte ook nog heerlijk!

  3. Bedankt Claudia voor de heerlijke Red Velvet Taart, voor mijn verjaardag gehaald en ook mijn zusje kado gegeven. Deze taart is zo ontzettend lekker.

  4. Ik wil graag mijn ervaring delen met de Swarzwalder Kirch taart die ik onlangs heb besteld. De taart was niet alleen buitengewoon lekker, maar ook opvallend vers. Toen ik de taart ontving, was ik aangenaam verrast door hoe prachtig hij was gepresenteerd - zelfs beter dan op de website! De verse ingrediënten spraken boekdelen over de zorg en aandacht waarmee de taart was bereid. Al met al was mijn ervaring met zowel de taart als het bestelproces zeer positief. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer te bestellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *